Medarbejdere

Jytte Syppli Johanson

Frisør og indehaver af salonen

Jeg brænder for mit fag. Jeg glæder mig til at møde kunder og kolleger hver eneste arbejdsdag og føler selv, jeg er god til at hjælpe kunderne til at få den klipning og frisure, der passer til dem. Jeg får løbende inspiration på kurser i ind- og udland. Jeg var "svend" i tre saloner i Grenaa, inden jeg blev selvstændig med "Klippehjørnet" i 1989.

Susie Meldgaard Rasmussen

Frisør

Efter mere end 20 år i Klippehjørnet, kender jeg de fleste kunder. Jeg synes, det er rigtig dejligt at arbejde med både mænd og kvinder i alle andre – så det er en udfordring for mig, hver gang jeg får lov til at klippe en ny kunde. Jeg deltager i branchekurser forår og efterår, så jeg altid har inspiration til, hvordan dit hår skal se ud næste gang.

Helene Kramer Nielsen

Frisørelev

Jeg er vild med at lege med hår, så det er lige noget for mig at få lov til at arbejde med hår hele dagen. Jeg har altid sat min søsters lange hår op, og kan i det hele taget rigtig godt li' børn. De er rigtig søde, og det er helt anderledes end at klippe voksne. Jeg kan godt li' at Jyttes salon er for hele familien, så jeg lærer at klippe alle slags mennesker. Der er rigtig hyggeligt i salonen, og altid en god stemning.

Linda Krop

Frisørelev

Jeg er en ung, frisk og smilende elev på 20 år, som er bosat i Randers. Jeg elsker at arbejde med hår, pleje og mennesker. Det jeg bedst kan lide ved frisørfaget er, at blive udfordret og at hver dag ikke er ens.

Book en tid

Du kan døgnet rundt bestille tid hos din favoritfrisør ved at trykke på "BOOK NU" herunder. Men du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at ringe til os i åbningstiden på tlf.: 86 32 62 61 og får den aftale, der passer dig bedst.

Book nu