Medarbejdere

Jytte Syppli Johanson

Frisør og indehaver af salonen

Jeg brænder for mit fag. Jeg glæder mig til at møde kunder og kolleger hver eneste arbejdsdag og føler selv, jeg er god til at hjælpe kunderne til at få den klipning og frisure, der passer til dem. Jeg får løbende inspiration på kurser i ind- og udland. Jeg var "svend" i tre saloner i Grenaa, inden jeg blev selvstændig med "Klippehjørnet" i 1989.

Susie Meldgaard Rasmussen

Frisør

Efter mere end 20 år i Klippehjørnet, kender jeg de fleste kunder. Jeg synes, det er rigtig dejligt at arbejde med både mænd og kvinder i alle andre – så det er en udfordring for mig, hver gang jeg får lov til at klippe en ny kunde. Jeg deltager i branchekurser forår og efterår, så jeg altid har inspiration til, hvordan dit hår skal se ud næste gang.

Helene Kramer Nielsen

Frisørelev

Jeg er vild med at lege med hår, så det er lige noget for mig at få lov til at arbejde med hår hele dagen. Jeg har altid sat min søsters lange hår op, og kan i det hele taget rigtig godt li' børn. De er rigtig søde, og det er helt anderledes end at klippe voksne. Jeg kan godt li' at Jyttes salon er for hele familien, så jeg lærer at klippe alle slags mennesker. Der er rigtig hyggeligt i salonen, og altid en god stemning.

Iben Filtenborg Bowman

Frisørelev

Mit største ønske har altid været at blive frisør, og derfor er mit arbejde også min største hobby. Jeg elsker at arbejde kreativt og få det bedste frem i vores kunder. Derfor er jeg også makeup artist. For at jeg kan holde til frisørfaget i mange år frem, dyrker jeg styrketræning. Jeg holder meget af alle de forskellige mennesker, jeg møder i salonen, og så er jeg lidt af en dyreelsker – det nyder min lille hund Loui godt af.

Book en tid

Du kan døgnet rundt bestille tid hos din favoritfrisør ved at trykke på "BOOK NU" herunder. Men du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at ringe til os i åbningstiden på tlf.: 86 32 62 61 og får den aftale, der passer dig bedst.

Book nu