Medarbejdere

Jytte Syppli Johanson

Frisør og indehaver af salonen

Jeg brænder for mit fag. Jeg glæder mig til at møde kunder og kolleger hver eneste arbejdsdag og føler selv, jeg er god til at hjælpe kunderne til at få den klipning og frisure, der passer til dem. Jeg får løbende inspiration på kurser i ind- og udland. Jeg var "svend" i tre saloner i Grenaa, inden jeg blev selvstændig med "Klippehjørnet" i 1989.

Susie Meldgaard Rasmussen

Frisør

Efter mere end 20 år i Klippehjørnet, kender jeg de fleste kunder. Jeg synes, det er rigtig dejligt at arbejde med både mænd og kvinder i alle andre – så det er en udfordring for mig, hver gang jeg får lov til at klippe en ny kunde. Jeg deltager i branchekurser forår og efterår, så jeg altid har inspiration til, hvordan dit hår skal se ud næste gang.

Helene Kramer Nielsen

Frisør

Jeg er vild med at lege med hår, så det er lige noget for mig at få lov til at arbejde med hår hele dagen. Jeg elsker mig fag, fordi jeg får lov til at være kreativ. Jeg er udlært her i salonen, så jeg kender allerede rigtig mange af jer kunder. Mode interesserer mig, jeg følger med og tager gerne på kursus, så jeg kan give den bedste hjælp. Jeg kan godt li' at Jyttes salon er for hele familien, så jeg kan klippe alle slags mennesker. Der er rigtig hyggeligt i salonen, og altid en god stemning.

Book en tid

Du kan døgnet rundt bestille tid hos din favoritfrisør ved at trykke på "BOOK NU" herunder. Men du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at ringe til os i åbningstiden på tlf.: 86 32 62 61 og får den aftale, der passer dig bedst.

Book nu